Bývalý brazilský fotbalista Kaká má doma tuhle smyslnou kost. Ukážeme vám, jak vypadá

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Kaka
Zdroj: Maxisport / Shutterstock.com

Brazilský fotbalový záložník Kaká je už sice pár let ve fotbalovém důchodu, ale doma se rozhodně nenudí. Teprve před pár měsíci se totiž jeho rodina rozrostla. Poznali byste, že jeho krásná manželka nedávno rodila?

Ricardo Izecson dos Santos Leite je osmatřicetiletý brazilský fotbalový záložník známý pod přezdívkou Kaká.

Začínal v mládežnickém klubu v Sao Paulu. V osmnácti letech utrpěl úraz hlavy, při kterém si poranil šestý obratel, a hrozilo, že bude muset s fotbalem skončit.

Málem ho zastavil úraz

Naštěstí neochrnul a mohl se fotbalu věnovat nadále. V té době se stal silně věřícím a při každém vstřeleném gólu zvedá ruce směrem nahoru k Bohu.

Už rok po úrazu byl zařazen mezi sto nejlepších mladých hráčů. V roce 2003 oblékl dres italského klubu AC Milán. Během šesti let s týmem získal titul v Lize mistrů, Superpoháru, Mistrovství světa klubů i v 1. italské lize a italském super poháru.

Souběžně s jeho klubovou kariérou se rozvíjela také ta reprezentační. Největší úspěch pro něj v zelenožlutém dresu byl triumf na Mistrovství světa v roce 2002.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Carolina Dias Leite (@diasleite)

Na závěr se vrátil ke kořenům

V roce 2009 podepsal smlouvu s Realem Madrid a jeho přestup v hodnotě šedesáti sedmi milionů eur se stal v té době druhým nejdražším v historii.

Po pěti sezonách se ale opět vrátil do AC Milán a poté skrze americký klub Orlando City hostoval v mateřském klubu v Sao Paulu. V roce 2017 ve svých pětatřiceti letech ukončil profesionální sportovní kariéru.

Osudová žena jménem Caroline

Dlouhých deset let žil v manželství se svou dětskou láskou Caroline Celico. Pár spolu má dvanáctiletého syna Luca a devítiletou dceru Isabellu. V roce 2015 se ale rozvedli a Kaká byl nějakou dobu sám.

V roce 2017 veřejně potvrdil, že tvoří pár s o devět let mladší brazilskou modelkou Carol Dias. Půvabná blondýnka se pyšní nejen krásnou tváří, ale také naprosto dokonalou postavou.

Není tak divu, že se do ní slavný fotbalista zamiloval, a v roce 2019 si ji dokonce vzal za manželku. Loni v říjnu mu porodila dceru a dnes už je zase jako proutek. Rozhodně byste neuhodli, že tato kočka nedávno rodila.

Autor: Karolína Stoczková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články