Manželka tenisty Djokoviće se věnuje dobročinnosti. Navíc je na ni radost pohledět, posuďte sami

od Nikola Jaroschová
< 1 minuta čtení
Novak Djokovic
Zdroj: mooinblack / Shutterstock.com

Tenistka Novak Djoković na letošním prvním grandslamu Australian Open slavil devátý triumf, když ve finále porazil Daniila Medveděva. Z jeho rekordního devátého titulu měla jistě radost i jeho krásná manželka.

Jelena a Novak jsou manželé od roku 2014. Za svobodna se jmenovala Jelena Ristić a stejně jako její manžel pochází ze Srbska.

V partnerce měl vždy podporu

S Novakem začala randit v roce 2005, kdy s profesionální tenisovou kariérou teprve začínal. Byla po jeho boku celou dobu, než se propracoval tam, kde je dnes.

Odjakživa seděla v hledišti na všech významných turnajích a svého partnera a později manžela velmi podporovala.

Jeden z nejúspěšnějších světových tenistů s manželkou vychovává dvě děti. Syn Stefan se narodil v roce 2014 a o tři roky později mu nadělili sestřičku Taru.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Pohádkový život na břehu moře

Několik let společně žili v daňovém ráji v Monte Carlu, ale koncem loňského roku se rodina přestěhovala jižněji do známého španělského letoviska Marbella.

Zde si tenista pořídil luxusní vilu s výhledem na moře, kde může krásně relaxovat.

Pokud si myslíte, že je jeho krásná manželka pouze ženou v domácnosti, která se nyní kromě dětí stará také o pohádkový dům, jste na omylu.

Pomáhají dětem

Jelena je totiž ředitelkou nadace Novak Djokovic Foundation, která se snaží pomáhat dětem v Srbsku, aby si plnily své sny.

Půvabná blondýnka je velmi aktivní na sociálních sítích, na Instagramu má dokonce více než půl milionu sledujících. Kromě své práce zde sdílí i momenty z jejich běžného života.

Autor: Karolína Stoczková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články