Pilot formule 1 George Russell ukázal, jak posiluje krk. Tohle doma rozhodně nezkoušejte

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
George Russell
Zdroj: motorsports Photographer / Shutterstock.com

Cvičení je nedílnou součástí každého člověka, který se alespoň trochu zajímá o své zdraví. Spousta lidí cvičí, aby se líbili svému protějšku, ale nejdůležitější věcí je to, aby se každý líbil sám sobě. My vám prozradíme, z jakého důvodu cvičí závodník formule 1 George Russell.

George Russell je britský automobilový závodník, jezdec formule 1, který v sezóně 2020 jezdil pro tým Williams. Před Velkou cenou Sachíru zaskakoval za Lewise Hamiltona, který byl pozitivně testován na covid-19.

Cvičení základ života

Sezóna 2021: Nejvyšší kategorie světového motosportu formule 1. Jezdci se připravují na rok, který se bude od toho minulého poněkud lišit. O víkendech se bude konat více závodů, více cest, a dokonce i testování.

Mnoho pilotů již tvrdě trénuje, například George Russell, který sdílel fotky na svých sociálních sítích. Jedním z nejtěžších okamžiků pro řidiče ve světě motorů, zejména ve formuli 1, je, když brzdí ve velmi těsné zatáčce nebo se jim přihodí nehoda v maximální rychlosti.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený George Russell (@georgerussell63)

Maximální rychlost způsobí, že různé části jezdcova těla dostanou prudký náraz zapříčiněný slavnými silami G, které způsobí, že pilot v určitém zpomalení spadne dopředu.

Trénink krku

Před nedávnem sdílel pilot týmu George Russell extrémní trénink krku. Na obrázcích můžete vidět, jak Brit posiluje celou vahou svého těla. Russell se bude snažit zlepšit výsledky z minulé sezóny, ve které získal tři body na palubě stáje Mercedes.

Tento závodník před pár dny oslavil své třiadvacáté narozeniny a při příležitosti svých narozenin sdílel fotku z dětství. V mladém věku netušil, co na něj čeká a že se v budoucnosti stane pilotem formule 1.

Cvičení krku vypadá náročně a vy ho doma rozhodně nezkoušejte. Jezdec trénuje pod přísným dohledem profesionálů a my budeme doufat, že se mu podaří zabodovat a George bude mít co oslavovat.

Pilotovi se dostává neustálé podpory ze stran fanoušků a je jasné, že díky pravidelnému cvičení bude George na závod připraven.

Autor: Štěpán Pacík


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články