Závodník F1 George Russell se pochlubil svou raketou. Na tuto krásku budete koukat s otevřenou pusou

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
George Russell
Zdroj: LiveMedia / Shutterstock.com

Rychlá auta jsou velkou oblibou především u mužů. Projíždět se po městě nablýskanou károu je sen úplně každého. Spousta lidí si ale drahými vozy dokazuje nízké sebevědomí. Drahé auto jim ale s tímto rozhodně nepomůže. Jak je na tom známý jezdec George Russell?

George Russell je britský automobilový závodník, jezdec formule 1. V roce 2018 získal titul ve formuli 2 a ve stejném roce působil jako testovací jezdec pneumatik Pirelli. V minulosti zastupoval Lewisa Hamiltona při Velké ceně Sachíru.

Raketa v garáži

Mladík minulý měsíc oslavil své třiadvacáté narozeniny. Na svůj věk už toho dokázal hodně a na svůj věk má pravděpodobně také vydělaný slušný balík peněz. Díky svým aktivitám si dokonce jezdí v luxusním voze.

Na svém instagramovém profilu se před pár dny pochlubil fotografií, na které si posedává na kapotě svého automobilu. Vůz Mercedes v matné šedé barvě vypadá vedle vysokého závodníka jako malá raketa. Je nám ale jasné, že nemá jediný problém tuto raketu rozpálit na sto procent.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený George Russell (@georgerussell63)

George má u příspěvku přes čtvrt miliardu lajků a fanoušci jej hojně komentují. Nejčastějšími komentáři jsou milostné zprávy fanynek, které více než auto komentují mladíkův vzhled. Je pravdou, že George má vkus jak na výběr auta, tak i na styl oblékání.

Velké přípravy

Před nedávnem jsme vám prozradili, jakým způsobem se George připravuje na závody v tomto roce. Cviky, při kterých procvičuje krk, vypadají trochu nebezpečně. Jezdec nás ale uklidnil tím, že je provádí pod dohledem profesionálů.

Mladík je velice nadaný a členové týmu, za který zrovna jezdí, si ho nemohou vynachválit. Jeden z členů dodal, že George je velmi otevřený člověk a šikovný řidič.

Je prý také skutečný profesionál, což se v jeho věku nestává často. Většina lidí je přesvědčená, že se jednou stane šampiónem.

George aktuálně jezdí za tým Mercedes. Je tedy pochopitelné, že v jeho garáži nebude stát vůz jiné značky. Držíme palce, ať se všechny letošní závody vydaří a ať tento mladík již brzy potká svou osudovou lásku.

Autor: Štěpán Pacík


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články