Tiger Woods poprvé po nehodě zveřejnil svou fotku: Golfové hole vyměnil za berle

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Woods tiger
Zdroj: Isogood_patrick / Shutterstock.com

Tiger Woods je profesionální americký golfista, který je podle médií řazen k těm nejlepším na světě. V roce 2007 byl nejlépe placeným sportovcem světa a na postu světové jedničky strávil už celkem 623 týdnů.

V médiích se objevuje Woods poměrně často. Ať už se jedná o osobní skandály, nebo sportovní výsledky, jeho jméno je mezi lidmi známé a neexistuje snad nikdo, kdo by si s ním golf nespojil.

V poslední době se ale do médií dostal kvůli své autonehodě. Snad jediný sportovní deník nevynechal zprávu o tom, jak slavný golfista havaroval. Co se ve skutečnosti stalo a jak na tom dnes je?

Šest zlomenin a šrouby v noze

Autonehoda, po které Tiger Woods skončil v nemocnici, se stala 23. února 2021. Se svým SUV vyletěl ze silnice a z auta ho museli vyprošťovat hasiči.

Jen o pár hodin později přišla zpráva o tom, že je golfista mimo ohrožení života. Měl štěstí, že ho ochránily airbagy. Utrpěl však vážná poranění pravé nohy, která vyžadovala složité operace.

Přivolaní hasiči museli rozbít sekerami přední sklo auta a tudy golfistu vytáhnout. On spolupracoval, stěžoval si pouze na silné bolesti nohy. A není se čemu divit.

Výsledkem zranění bylo celkem šest zlomenin a několik kovových šroubů v noze. Vypadá to, že se bude sportovec nějaký čas zotavovat.

I tak se ale snaží brát vše pozitivně. Pracuje na své rekonvalescenci, chodí na rehabilitace a s fanoušky se snaží komunikovat alespoň pomocí Instagramu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Tiger Woods (@tigerwoods)

Podpora fanoušků ho drží doslova na nohou

Na své sociální síti se před pár dny pochlubil Tiger Woods s fotkou, na které stojí na golfovém hřišti, které je pro něj tak typické. Místo golfové hole ale drží v ruce francouzské berle.

I když má pravou nohu od kotníku po koleno v dlaze a je jasné, že si ještě jen tak svůj milovaný sport nezahraje, usmívá se se na svět a fanouškům sděluje, že se cítí už daleko lépe.

Ti to na oplátku oceňují a píší mu povzbuzující slova, která jsou pro Woodse lékem nejen pro duši, ale tak nějak i pro jeho fyzickou schránku. „I v tomhle stavu je všechny porazíš,“ říká jeden z fanoušků.

„Přejeme hodně štěstí. Je skvělé vidět ten tvůj úsměv,“ píše další. Kromě podpory fanoušků má Woods také u nohou svého věrného psího přítele, který se na fotku připletl.

Podle všeho není zranění tak vážné, aby Woodse v budoucnu zastavilo v jeho kariéře. Už dnes se těší, až zase začne porážet své soupeře. Doufáme, že to bude brzy a jeho problémy se nepotáhnout příliš dlouho.

Zdroj: instagram.com, golfweek.usatoday.com, cbssports.com
Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články