Partnerka Vladimíra Sobotky je blonďatá kočka. Podívejte se na její zářivý úsměv

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Sobtoka Vladimir
Zdroj: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Po několikaletém zahraničním angažmá se hokejový centr Vladimír Sobotka vrátil do české extraligy a společně s ním i jeho rozkošná rodinka. Doma má tři krásky, kterým vévodí jeho věčně usměvavá partnerka Nicole.

Hokejový centr Vladimír Sobotka pochází z Třebíče, kde se narodil v roce 1987. S hokejem v Česku začínal v pražském klubu HC Slavia Praha.

V roce 2005 byl draftován do NHL týmem Boston Bruins a ve svých dvaceti letech si užil debut v nejprestižnější hokejové soutěži.

Brzy odešel do zámoří

Svůj první gól dal až o pár let později v dresu St. Louis Blues, a to do brány svého předchozího klubu Boston Bruins.

V St. Louis pak zůstal ještě další tři sezóny, a dokonce se mu v jednom ze zápasů podařilo vstřelit hattrick. Jeho úspěšnou jízdu zbrzdilo poranění kolene, které ho vyřadilo na šest týdnů.

Českou republiku reprezentoval na Mistrovství světa v Minsku v roce 2014. Již zmíněné zranění mu pak zkazilo účast na olympiádě v Soči.

Dostal se i na opačnou stranu zeměkoule

Tři sezóny prožil také v ruské KHL, kde se stal posilou týmu Avangard Omsk. Poté se vrátil zpět do NHL. Letošní sezónu už tráví zpátky doma. V české extralize nastupuje za tým HC Sparta Praha.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený ???????? (@nicole_novotna)

Jeho životní partnerkou se stala Nicole, dcera fotbalového internacionála Jiřího Novotného. Půvabná blondýnka za sebou měla několik nevydařených vztahů se sportovci, ale právě s Vladimírem jí to klaplo.

Má krásnou rodinku

Půvabná blondýnka sice není misska, jak je u sportovců zvykem, ale klidně by jí mohla být. Modelingem se nějakou dobu živila.

S hokejovým centrem má dnes dvě krásné dcery, Sofii a Viktorii, které zdědily krásu po ní, ale ani tatínkovy geny nezapřou. Na svém Instagramu dává fanouškům často nahlédnout i do svého soukromí.

Jak je vidět na jedné z posledních sdílených fotek, role maminky a partnerky sportovce jí velmi svědčí, protože doslova září štěstím.

Autor: Karolína Stoczková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články