Manželka Tomáše Rosického je krásná modelka. Podívejte se, jak vypadá

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Tomáš Rosický
Zdroj: Michal Růžička / MAFRA / Profimedia

Slavný fotbalista a sportovní ředitel fotbalové Sparty má krásnou ženu. Nejen on, ale i jeho manželka je známá. Kvůli Tomášově kariéře žili na několika místech světa. Možná víte, v jakém odvětví se pohybuje. Pokud ne, pokračujte ve čtení a my vám to prozradíme.

Tomáš Rosický je bývalý český fotbalový záložník a reprezentant, který většinu své kariéry strávil v anglickém klubu Arsenal FC. V minulosti několikrát vyhrál soutěž Talent roku. Čtyřicetiletý Tomáš má přezdívku „Malý Mozart“ díky své fotbalové virtuozitě.

Krásná manželka

Tomáš potkal manželku Radku v roce 2002 při focení pro jednu sportovní značku. Od té doby spolu žijí, a dokonce už i vychovávají syna. V roce 2014 posunuli vztah kupředu a vrhli se do manželství.

Radka Rosická je česká moderátorka a modelka. V roce 2002 se stala druhou vicemiss České republiky. Dříve pracovala jako moderátorka předpovědi počasí pro TV NOVA, od minulého roku je k vidění jako moderátorka sportovních zpráv na televizním kanálu CNN Prima News.

Pár potkala nepříjemná událost. Při snaze o miminko Radka v roce 2011 potratila na konci pátého měsíce. O rok později znovu otěhotněla a v roce 2013 se jim narodil syn Tomáš, který se má u rodinky skvěle.

Společně na plese

Modelka s fotbalistou je skvělá kombinace. Oba dva jsou zvyklí na fotografy a podporu všech fanoušků. Minulý rok se společně objevili na známém Česko-Slovenském plese, který se konal v Obecním domě v Praze.

Tomáš Rosický a Radka Rosická

Zdroj: Profimedia

Manželský pár zvolil jednoduché oblečení, které vypadalo velice elegantně. Radka oblékla krásné růžové šaty, které doplnila stříbrnou mini kabelkou a krásným líčením. Tomáš zvolil oblek, který mu padl jako vyšitý.

Před nedávnem se Radka ukázala při focení nové kolekce společnosti Steilmann. Letos oslaví své čtyřicáté narozeniny a vypadá doopravdy půvabně. Tomáš může mít radost, jakou krásku má vedle sebe.

Tomáš se na svém instagramovém účtu chlubí fotografiemi s rodinou. Syn Tomáš roste jako z vody a podobný je oběma rodičům. Slavný fotbalista v roce 2017 oznámil ukončení profesionální hráčské fotbalové kariéry.

Autor: Štěpán Pacík


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články