Jakub Štáfek se vrací do Oktagonu. Prozradíme vám, koho vyzval na souboj

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Jakub Stafek Oktagon
Zdroj: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Jakub Štáfek je český herec, scénárista a režisér. Proslavil se ale také jako bojovník MMA. Když se poprvé rozhodl vstoupit do ringu, někteří se mu smáli. On ale dokázal, že není žádné párátko, co by se hned nechalo porazit.

Studoval sice management, brzy ale přičichl k herectví. Mezi jeho nejvýznamnější role patří fotbalista Lavi ze seriálu Vyšehrad, který sám Štáfek také režíruje. Další postavou, kterou ztvárnil, je Matěj Jordán z divácky oblíbeného seriálu Ulice.

V několika seriálech se objevil také v epizodních rolích. Mezi ty patří Specialisté, Kriminálka Anděl nebo Případy 1. oddělení. V roce 2019 se v O2 aréně poprvé zúčastnil MMA zápasu.

Vrací se po dvou letech

Jakub Štáfek se v ringu objevil prozatím jednou, a to právě v roce 2019 při svém debutu ve vyprodané O2 aréně. Pak se věnoval spíše herectví a někdo by možná mohl mít pocit, že přišel na to, že zápasy nejsou nic pro něho.

Opak je ale pravdou. Nedávno totiž herec a zápasník překvapil fanoušky informací, že se do ringu vrací. A jeho nástup je velkolepý, Oktagon je totiž mezinárodní turnaj bojových umění, takže je jasné, že Štáfek netroškaří.

Vyzval Jona Mariánka

Jon Mariánek je podnikatel a influencer, který se proslavil tím, že vytváří kontroverzní obsah pro amerického Youtubera Jakea Paula. Právě toho vyzval Štáfek na souboj, a to poměrně nelichotivým způsobem.

Na svém Instagramu nahrál video, ve kterém se Paulovi posmívá a naznačuje, že by ho porazil levou zadní. „Jestli se bojíš, můžeme dát šachy po Skypu,“ vzkázal mu. Navíc ho ve videu označil jako „Honzíka“.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jakub Štáfek (@jakubstafek)

Fanoušci Kubovi fandí

U instagramového příspěvku se začaly objevovat zástupy fanoušků, které Kubovi přejí jen to nejlepší. „Hlásíme se do Team Kuba,“ připsal uživatel hcspartapraha. „Vybral sis správně svého soupeře,“ tvrdí další komentář.

Někteří lidé fandí Jakubovi Štáfkovi a zároveň projevují své nesympatie ke kontroverznímu influencerovi. „To s těmi šachy je podpásovka, je to jako vyzvat beznohého na Tour de France,“ smějí se uživatelé.

Zbytek fanoušků připisuje k příspěvku srdíčka a podpůrné komentáře, drží Jakubovi pěsti a přeje mu, aby si se svým vybraným soupeřem poradil a pořádně mu naložil.

Přes 65 000 palců nahoru

Video příspěvek Jakuba Štáfka si za pět dní zobrazilo více než 630 000 uživatelů. Z toho přes 65 000 lidí dalo MMA bojovníkovi palec nahoru. Po nečekané výzvě navíc celkově stoupla jeho sledovanost.

V současné chvíli má herec a bojovník na Instagramu 172 000 sledujících a každý den přidává nové příspěvky. Chlubí se fotografiemi z výletů, posilovny i soukromí.

Zároveň se připravuje na svůj návrat do Oktagonu a doufá, že se mu povede co nejlépe. Pokud bude mít štěstí, může se proslavit i ve světě. Díky tomu by měl v budoucnu ve své kariéře daleko lepší šance než v současnosti.

Zdroj: Wikipedia.org, Instagram, oktagonmma.cz
Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články