Zinédine Zidane má nový bourák. Neuvěříte, kolik za něj utratil

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Zinedine Zidane
Zdroj: Christian Bertrand / Shutterstock.com

Projíždět se městem v novém voze je skvělý pocit. Nablýskané auto, které voní novotou, je radostí úplně pro každého. Když jej pak získáte za skvělých podmínek, je to dvojitá výhra. A z nového bouráku se může radovat i známý fotbalista.

Zinédine Zidane je bývalý francouzský záložník, později fotbalový trenér. V roce 2004 byl zařazen mezi stovku nejlepších žijících fotbalistů. V minulosti obdržel prestižní ocenění Zlatý míč, třikrát také cenu Fotbalista roku.

Vůz, který mu budete závidět

Známý fotbalista se na svém instagramovém účtu pochlubil novým vozem, který mu závidí snad úplně každý. Ve své garáži nově parkuje Audi RS6 v šedé barvě a tento krasavec padne k fotbalistovi jako ulitý.

Závidět budete ještě víc, až zjistíte, jakým způsobem se k vozu dostal a kolik za něj zaplatil. Manažer Realu Madrid a všichni hráči totiž dostali vůz Audi podle svého výběru. A to úplně zdarma.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Zinédine Zidane (@zinedinezidane10)

A je jasné, že fotbalisti si při výběru automobilu dali záležet. Zinédine se svou Audi RS6 udělal tu nejlepší možnou volbu a může se po španělských silnicích prohánět v nablýskané káře. Firma Audi uvedla, že vozy jsou vybaveny vysoce účinnými technologiemi zaměřenými na snižování emisí, takže fotbalisti dokonce s vozy šetří naši planetu.

S novým autem snad bezpečně

Doufejme, že nový stroj přinese Zinédineovi štěstí, protože se svým předchozím moc štěstí neměl. Před nedávnem se mu při cestě na trénink přihodila nepříjemná událost. Kdo ví, co zrovna za volantem dělal, bohužel ale naboural do jiného auta.

Svou Audi narazil do auta španělského podnikatele, který shodou okolností řídil také vůz značky Audi. Podnikatel se ale z prvotního šoku vzpamatoval velice rychle. Po nárazu oba řidiči sjeli ke straně vozovky a plánovali si předat kontaktní údaje.

Podnikatel dodal: „Po zaparkování vozu jsem si uvědomil, že z Audi vystupuje Zidane. Ulevilo se mi, protože jsem věděl, že má dost na to, aby zaplatil opravu mého automobilu. Omluvil jsem se, že jsem náhle zabrzdil, ale nechtěl jsem riskovat. Zidane mi řekl, že byl trochu rozrušený a že ho to také mrzí.“

Od nehody ale podnikatel nemohl odjet bez fotografie se slavným manažerem fotbalového týmu. Toho prý požádal o selfie, aby měl o čem vyprávět svým přátelům. Jsme rádi, že vše dobře dopadlo, a přejeme fotbalistovi šťastné kilometry v novém voze.

Autor: František Olša


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články