Z nejmladšího syna bouřliváka Tomáše Řepky roste jeho věrná kopie. Ukážeme vám, jak vypadá

od Nikola Jaroschová
< 1 minuta čtení
Tomas Repka
Zdroj: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Tomáš Řepka je rozhodně nejkontroverznějším fotbalistou v České republice. Má za sebou řadu vzestupů i pádů, o kterých napsal několik knih. Velkou radostí pro něj jsou jeho děti. Z nejmladšího Marcuse roste jeho kopie.

Tomáš Řepka pochází z městečka Broumov-Bylnice, kde také začínal svou fotbalovou kariéru. V patnácti letech odešel do Zlína a poté přestoupil do Baníku Ostrava.

Dostal se i na zahraniční trávníky

Severomoravský klub vyměnil za pražskou Spartu, kde působil v letech 1995 až 1998 a dvakrát si užil triumf v první lize.

Poté odešel za zkušenostmi do zahraničí. Prošel italským klubem Fiorentina a poté na pět let zakotvil v anglickém West Hamu.

V roce 2006 se vrátil do Sparty a podařilo se mu dvakrát vyhrát českou fotbalovou první ligu. Kromě toho se Spartou získal také Český pohár a Český Superpohár.

Hon na bouřliváka

Svou aktivní hráčskou kariéru zakončil v jihočeském klubu Dynamo České Budějovice v roce 2012. Jeho sportovní kariéru provázely také „blikance“, které negativně ovlivnily jeho mediální obraz.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený ???ď?? ?????á (@vladka_erbova_)

I jeho soukromí doprovázely bouřlivé vlny. S první manželkou Renátou má dceru Veroniku a syna Tommasa.

Ani druhé manželství nevyšlo

V roce 2013 se oženil podruhé s modelkou Vlaďkou Erbovou, se kterou v té době měl ročního syna Marcuse. Vztah dospěl v roce 2016 k rozvodu, který byl hojně rozebírán v médiích.

Spory mezi exmanžely se postupně vyostřily natolik, že se opět setkali u soudu a Řepka byl i s jinými obviněními odsouzen na dva a půl roku za mřížemi.

Dnes je již sedmačtyřicetiletý fotbalista rok na svobodě a žije spíše v ústranní. Radost mu určitě dělá jeho nejmladší syn Markus, který letos oslaví deváté narozeniny a svého tatínka rozhodně nezapře.

Autor: Karolína Stoczková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články