Přítelkyně fotbalisty Zorana Tošiće si s podprsenkou příliš hlavu neláme. Podívejte se, jak svůdně pózuje

od Nikola Jaroschová
< 1 minuta čtení
Zoran Tosic
Zdroj: Profimedia

Krásné ženy byly odjakživa magnetem pro všechny sportovce. Jinak tomu není ani u fotbalisty Zorana Tošiće, jehož partnerka se pyšní naprosto žhavým tělem a svým fanouškům na sociálních sítích ho pravidelně odhaluje.

Srbský fotbalista Zoran Tošić se narodil v roce 1987 na území Jugoslávie. Fotbalovou kariéru začínal v týmu Mladost Lukićevo.

Postupně prošel několika srbskými kluby a dočkal se také nominace do srbského národního týmu. V té době na něj upírali zrak fotbaloví agenti ze zahraničí.

S nohama umí divy

Je proslulý svýma rychlýma nohama a výbornou levačkou. Dostal tedy příležitost ukázat, co v něm je, také mimo balkánský poloostrov.

V roce 2009 odešel do Manchester United, ale dlouho se zde neohřál. Už po roce jeho kroky zamířily do německého Kölnu.

Fotbalově se realizuje i v Asii

Nejdéle zakotvil až v dalekém Rusku. V týmu CSKA Moskva strávil osm let a poté se vrátil zpět do Srbska. Od loňského roku je posilou čínského klubu Taizhou Yuanda.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený ?️??®️?️ ? ®️⭕️Ⓜ️?️♑️ (@jovanagajic)

V soukromí mu dělá společnost pohledná přítelkyně Jovana Gajić. Při pohledu na její tělo se mnoha mužům zatají dech.

Partnerka je neskutečná kočka

Její instagramový účet je plný fotek, kde se pyšní nejen svými plnými rty, ale také bujným poprsím, které zbytečně nedusí v podprsence.

Jedna z posledních sdílených fotografií, kde pózuje oděná v titěrných šatičkách s odhalenými rameny, dává nakouknout proklatě hluboko do jejího dekoltu.

Autor: Karolína Stoczková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články