Gerard Piqué má doma tuhle rudovlasou dračici, která to umí pořádně rozjet. Posuďte sami

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Gerard Pique
Zdroj: Profimedia

Když v roce 2010 vyhrálo Španělsko Mistrovství světa ve fotbale, netušil obránce vítězného týmu Gerard Piqué, že si domů přiveze kromě trofeje také svou životní lásku. Na turnaji se totiž potkal s ženou, která už mu nedala spát.

Čtyřiatřicetiletý španělský fotbalový obránce Gerard Piqué fotbalově vyrůstal ve známém katalánském klubu FC Barcelona.
Později jej na pár let opustil a s anglickým týmem Manchester United získal svůj první pohár v Lize mistrů. Po návratu do španělské Barcelony si na něj sáhl ještě třikrát.

Fotbalový triumf spojil s láskou

Je také velkou oporou španělského národního týmu, se kterým získal jak titul mistra světa, tak mistra Evropy.

I v soukromí se mu dařilo. Od roku 2011 totiž oficiálně tvoří pár se známou kolumbijskou zpěvačkou Shakirou. Zajímavostí je, že je s Gerardem od sebe dělí na den přesný věkový rozdíl deseti let.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Shakira (@shakira)

Ačkoliv se může zdát, že hudba a fotbal jsou naprosto odlišné světy, oni se díky své práci poznali. V roce 2010 totiž Shakira nazpívala hymnu pro tehdejší Mistrovství světa ve fotbale, které se konalo v Jihoafrické republice. Ve videoklipu k hitu Waka Waka si zahrál i Piqué a přeskočila mezi nimi jiskra.

Mají krásnou rodinu

Dnes spolu vychovávají dva syny, osmiletého Milana a šestiletého Sashu. Čtyřiačtyřicetiletá Shakira za sebou má řadu hudebních úspěchů.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Shakira (@shakira)

V branži se pohybuje od roku 1991, ale definitivně se proslavila poté, co jí v roce 2001 vyšlo první anglicky zpívané album.
Hit Whenever, Wherever ji vystřelil nahoru ve všech světových žebříčcích a smyslnou Kolumbijku se záplavou blonďatých kadeří znal každý. Je pověstná také svým skvělým tanečním uměním a nikdy se nestyděla za své křivky.

Majitelka hitů i krásných křivek

Na pódiu i v klipech to umí pořádně rozparádit i dnes. V nedávném videoklipu k písni Girl Like Me opět předvedla nejen své krásné křivky, ale také novou zářivě rudou barvu vlasů.

Nutno uznat, že této krásce opravdu sluší jakákoliv barva vlasů. Nejeden muž slavnému fotbalistovi závidí, že zrovna on si může doma opečovávat takovou krásku.

Autor: Karolína Stoczková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články