Partnerka Cristiana Ronalda předvedla výstavní postavu. Tuhle krásku mu nejspíš závidí kdekdo

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Ronaldo Christiano
Zdroj: RMilan / Shutterstock.com

Celým jménem Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro je portugalský fotbalista, který je považován za jednoho z nejlepších fotbalistů všech dob a je mimo jiné také mistrem Evropy z roku 2016 a vítězem Ligy národů z roku 2019. Kromě fotbalových titulů má ale záviděníhodnou také partnerku.

Od roku 2009 žije Ronaldo v Madridu. Tady se kromě fotbalu věnuje také pronajímání několika vil. Také se mu zde narodil syn, jehož matka zůstává v anonymitě.

Mezi lety 2010 a 2015 žil s ruskou topmodelkou Irinou Shayk. Jejich vztah nakonec skončil a v současnosti už několik let žije Ronaldo s modelkou Georginou Rodríguez.

Dokonalost k závidění

Cristiano Ronaldo je pohledný a vysportovaný muž, který nemá o finance nouzi. Rozhodně je to z pohledu většiny žen ideální partie. Jeho partnerka je překrásná modelka, která dostává každý den desítky skvělých pracovních nabídek.

Dohromady tvoří pár dvojici, za kterou se na ulici lidé otáčejí. Vypadají vedle sebe božsky a lidé jim také přejí dlouhý a dokonalý vztah. Poté, co nedávno zveřejnila Georgina fotku na Instagramu, možná závidí fanoušci Ronaldovi ještě víc.

Titul modelky si rozhodně zaslouží

Georgina Rodríguez se na Instagramu s fanoušky dělí o fotografie často. Vždy jsou také řádně oceněny srdíčky a pozitivními komentáři. Jedna z posledních fotek, které přidala, je ale skutečně výjimečná.

Modelka je na ní ve svůdné póze jen v tmavém spodním prádle, které dokonale ladí s její pletí. Kromě toho, že ukazuje svou skvělou postavu, její dokonalý výraz v obličeji fanoušky dostává.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Georgina Rodríguez (@georginagio)

Jediným jednoduchým módním doplňkem, který vhodně doplňuje celou kompozici, a zároveň ale nic nezastíní, je náramek na pravé ruce, kterou si Georgina pokládá svůdně na stehno.

Komentáře snad nestíhá ani číst

Srdíček a komentářů se pod fotografií objevilo tolik, že je snad ani autorka nemůže stíhat všechny číst. „Jste královna, vypadáte božsky,“ píše jeden z fanoušků.

„Nejúžasnější žena na světě,“ přidává se další. „Přestaňte s tím, taková krása není legální,“ dodává fanoušek a doplňuje příspěvek srdíčkem. A s podobnými komentáři se přidávají další a další.

Je zkrátka jasné, že tuto dokonalou krásku závidí Ronaldovi nejen ostatní fotbalisté. Že je pár šťastný, dokazují i další fotografie z Instagramu, na nichž je Georgina vždy usměvavá a veselá.

Svěřila se fanouškům s fotografiemi svého psa, přírody, i sebe samotné v letadle nebo na módním mole. Nechybí ani fotka, na které se svým přítelem polibkem vyjadřují, jak moc jeden pro druhého znamenají.

Ronaldo je podle všeho po boku své partnerky také velmi šťastný a doufá, že jim vztah vydrží už natrvalo. Prozatím nic nenaznačuje, že by mezi sebou měli jakékoli problémy.

Zdroj: aktualně.cz, wikipedia.org, sport.cz
Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články