O tohle tělíčko přišel Aleš Kotalík. Podívejte se, jak se jeho bývalka vystavila jen v bikinách

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Ales Kotalik
Zdroj: Barbora Reichová / CNC / Profimedia

Vztahy krásných modelek a sportovců jsou běžnou záležitostí. I když často tvoří naprosto dokonalé páry, ne vždy to vyjde. Stejně tak tomu bylo i u hokejisty Kotalíka a jeho krásné manželky Báry. Podívejte se, o jakou kočku bývalý český reprezentant přišel.

Dvaačtyřicetiletý bývalý profesionální hokejista Aleš Kotalík pochází z Jindřichova Hradce. V rodném městě začínal s hokejovou průpravou a v tamním týmu vydržel až do dospělosti.

Českou republiku reprezentoval na Mistrovství světa hráčů do dvaceti let v roce 1998 ve Finsku a patřil se třemi vstřelenými góly k nejlepším střelcům.

Pláchnul do zámoří

Na základě jeho úctyhodných výkonů byl draftován do NHL týmem Buffalo Sabres. Na led v prestižní zámořské soutěži se ale podíval až v roce 2001.

Po sedmi sezónách v Buffalu putoval do týmu New York Rangers. Po třech letech se přesunul do kanadského týmu Calgary Flames, kde se mu příliš nedařilo.

Po zranění a neúspěšném návratu na led Buffala se rozhodl vrátit do Česka a přestoupil do extraligového týmu Českých Budějovic.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený BARBORA KOTALIKOVA (@bk_blog)

Skvěle reprezentoval české barvy

Úspěchu se dočkal v národním týmu, když z Olympijských her v Turíně přivezl bronzovou medaili. Profesionální kariéru ukončil v roce 2014.

V zámoří mu dělala společnost krásná partnerka Bára. Ta ještě za svobodna v roce 2005 soutěžila o korunku krásy.

Po tříleté známosti se pár vzal v překrásném prostředí zámku Hluboká nad Vltavou. O tři roky později se jim narodil syn Jakub.

Manželství ale nevyšlo

V loňském roce přiznali, že jejich manželství spěje k rozvodu. Půvabná modelka se ale z rozchodu otřepala a dál si užívá života.

Na svém instagramovém profilu dává všem fanouškům nahlédnout do svého života, který je plný cestování, módy a každodenních starostí. Nedávno sdílela fotku z dovolené v Mexiku. Při pohledu na její dokonalou postavu v plavkách jí bude nejedna žena závidět.

Autor: Karolína Stoczková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články