Manželka Toma Bradyho se řadí mezi nejkrásnější ženy světa. Vedle této krásky byste se chtěli probouzet také

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Tom Brady
Zdroj: Jeffrey Beall, CC BY-SA 3.0 , via Wikimedia Commons

Tom Brady je žijící legendou amerického fotbalu. Kromě řady sportovních trofejí má doma taky jeden velký skvost v podobě své manželky, která patří mezi nejkrásnější ženy světa a i po ránu vypadá naprosto dokonale.

Nejúspěšnější quarterback v historii amerického fotbalu Tom Brady nedávno získal svůj sedmý titul ve finále NFL zvaném Super Bowl. Ačkoliv má po světě zástupy fanoušků a fanynek, těmi nejdůležitějšími jsou jeho nejbližší.

Manželka je úspěšná modelka

Doma má totiž neskutečnou kočku, která se právem řadí mezi nejkrásnější ženy světa. Jeho manželkou není nikdo jiný než brazilská super modelka Gisele Bündchen.

Modelingu se tato kráska věnovala už od útlého dětství. Zúčastnila se několika prestižních soutěží a v šestnácti letech debutovala na New York Fashion Week.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Gisele Bündchen (@gisele)

Její kariéra šla závratně nahoru. V roce 1999 se šéfredaktorka Vogue Anna Wintour nechala slyšet, že Gisele je modelka tisíciletí. O rok později se podle časopisu Rolling Stone stala nejkrásnější dívkou světa.

Randila se slavným hercem

Ve stejném roce podepsala kontrakt se světoznámou značkou spodního prádla Victoria’s Secret a stala se jedním z andílků. V té době patřila mezi nejvýdělečnější modelky světa a zájem o ni jevily zástupy mužů.

Pět let byl jejím partnerem hollywoodský herec Leonardo DiCaprio. Vztah jim nakonec nevyšel a ona si v roce 2009 vzala za manžela Toma Bradyho. V tomtéž roce přivedla na svět syna Benjamina. O tři roky později se jim narodila ještě dcerka Vivian.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Gisele Bündchen (@gisele)

Má dobré srdce a elixír mládí

Krásu uměla spojit s dobrou věcí, pravidelně přispívá na projekty ochrany životního prostředí a po ničivých zemětřeseních na Haiti a v Japonsku věnovala velmi tučnou částkou.

V červenci loňského roku Gisele oslavila už čtyřicáté narozeniny, ale rozhodně byste jí tento věk netipovali. Se svou dokonalou postavou a krásnou tváří by do kapsy strčila kdejakou mladší kolegyni.

Navíc jí nedělá problém se fanouškům na sociálních sítích ukázat v plavkách nebo po ránu bez make-up. Pořád je na co koukat a muži Tomu Bradymu rozhodně musí závidět. Vedle takové kočky by se chtěl probouzet každý muž.

Autor: Karolína Stoczková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články