Manželka Milana Baroše má větší svaly než on sám. Takovým pekáčem buchet byste nepohrdli

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
milan baroš 1
Zdroj: Dominik Bakeš / CNC / Profimedia

Známý český fotbalista Milan Baroš byl odjakživa snem mnoha žen a dívek. On už je ale více než deset let šťastně ženatý. Manželka Tereza je nejen neskutečná kočka, ale také zdatná sportovkyně s tělem samý sval.

Mezi české fotbalové hvězdy se bezesporu řadí i úspěšný útočník Milan Baroš. Narodil se v říjnu roku 1981 ve Viganticích, kde v místním klubu také předváděl své první fotbalové údery.

Kariéra šla strmě nahoru

Později se přesunul do nedalekého Rožnova pod Radhoštěm odkud talentovaný mladík putoval do FC Baníku Ostrava. To se psal rok 1998 a Milan debutoval v první lize.

Svůj talent předváděl i v reprezentačním dresu. Postupně prošel mládežnickými výběry a později se dostal i do prestižního A týmu.

O dva roky později se stal Talentem roku v rámci soutěže Fotbalista roku a bylo jasné, že teprve ukáže, co vše v něm je.

V zahraničí zářil

A tak se taky stalo. V roce 2002 přestoupil do anglického Liverpoolu. V červeném dresu se mu podařilo vyhrát Anglický ligový pohár a Ligu mistrů.

V té době se také velmi dařilo české fotbalové reprezentaci na Mistrovství Evropy v Portugalsku v roce 2004, kde český výběr skončil na třetí místě a Milan Baroš se stal nejúspěšnějším střelcem celého turnaje.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Tess (@terezabarosova)

Postupně prošel několika dalšími evropskými kluby, aby v roce 2008 na pět let zakotvil v tureckém Galatasaryi Istanbul, kde se mu dařilo. Jeden rok poté strávil ještě v dalším tureckém klubu Antalyaspor.

Užívá si rodinného života

Poté se vrátil do Čech a kariéru profesionální kariéru ukončil loni v létě na půdě Baníku. Fotbalu ale nedal úplně vale, vrátil se totiž do svého domovského klubu TJ Vigantice, kde už hraje pouze rekreačně.

Na zahraničních štacích nebyl sám, společnost mu vždy dělala manželka Tereza, kterou si vzal v roce 2009. Společně vychovávají dva kluky Patricka a Mattea, kteří svému tatínkovi jako by z oka vypadli.

Tereza rozhodně nikdy nezahálela a s manželem by mohla soutěžit v tom, kdo z nich má více svalů. Na své postavě totiž manželka slavného fotbalisty pravidelně maká, což je na první pohled vidět. Po skončení manželovi profesionální kariéry si krásná rodinka užívá společné chvíle.

Autor: Karolína Stoczková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články