Lindsey Vonn lyžuje i v plavkách. Bývalá královna bílých svahů ukázala, že je pořád ve formě

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Lindsey Caroline Vonn
Zdroj: PHOTOMDP / Shutterstock.com

Pokud se jednou pro něco nadchnete, zůstane to ve vás, i když se později začnete věnovat zcela něčemu jinému. Důkazem toho je bývalá reprezentantka v lyžování Lindsey Caroline Vonn, která sice od roku 2019 nezávodí, nicméně láska ke sportu je na ní vidět s každým jejím pohybem.

Dnes třiašedesátiletá sportovkyně se narodila 18. října 1984 v Minnesotě. Mezi lety 2009 a 2019 závodila na světovém poháru. V roce 2010 se stala olympijskou vítězkou sjezdu.

Tím se zároveň stala první Američankou, která tuto disciplínu na olympijských hrách vyhrála. Zvítězila také v klasifikacích v roce 2008, 2009, 2010 a 2012. V roce 2019 kariéru ukončila. Od té doby se věnuje provádění analýz v komentátorském týmu stanice NBC Sports.

Miluje sice sníh a mráz, i v plavkách se ale cítí dobře

Mnozí by možná řekli, že bývalá reprezentantka v alpském lyžování je milovnicí sněhu a mrazu. To je sice pravda, ale zároveň se nebrání ani teplu, sluníčku a moři. Naopak ho uvítá.

Podle všeho si už totiž užila lyžování na sněhu dost, takže ráda občas vyrazí do tepla, užít si opalování, drinky na pláži a výlety po moři. Plavbou na jachtě se nedávno pochlubila na svém Instagramu.

Lyžuje i na jachtě

Koncem dubna se na Lindseyině Instagramu objevilo krátké video, ve kterém se sportovkyně pochlubila, jak si užívá volné dny. Vyrazila na delší plavbu na moře, ani to, že je v plavkách a na jachtě, ji ale nezastaví před lyžováním.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn)

Vtipné pohyby, kterými paroduje běh na lyžích, fanoušky baví. Ve spojení s plavkami a mořem na pozadí je totiž kontrast dokonalý. Navíc si mohou lidé konečně prohlédnout, jak vypadá Lindseyina postava, když lyžuje.

A rozhodně je na co se dívat. Sportovkyně je krásná žena, jejíž tělo je díky dlouholetému sportování pevné a vypracované a při pohledu na něj se zastaví dech nejednomu muži. Musíme uznat, že to Lindsey sluší nejen v lyžařské kombinéze.

„Dokonalost!“ hodnotí fanoušci

„Vypadá to, jako kdybyste už někdy lyžovala,“ směje se jeden z fanoušků. „Plavání vypadá trochu jinak a do té vody je třeba nejprve skočit,“ dodává. Jeho komentář si zasloužil stovky srdíček.

„Wow, nevěřím, že jste tohle celé ty roky skrývala pod kombinézou,“ píše další. S tím souhlasí i mnoho dalších fanoušků, kteří píší v podstatě to samé, jen jinými slovy. Lindsey se na komentáře snaží reagovat, nestíhá ale odepisovat všem.

„Vypadáte skvěle, jako vždy. A ten úsměv na konci videa opravdu hřeje u srdce,“ chválí sportovkyni další komentář. A pochvalné zprávy píší nejen muži, kteří jdou z dokonalé postavy do kolen.

Mnoho žen se svěřilo, že by daly cokoli za to, aby vypadaly alespoň z poloviny tak dokonale. Zároveň ale dodávají, že je jasné, že za tímhle dokonalým tělem stojí roky práce.

Zda se někdy Lindsey Caroline Vonnová na svah vrátí, není jasné. Prozatím si užívá volna a sluníčka, nepopírá ale, že jí svah chybí a že minimálně rekreačně se na lyžích určitě ještě ukáže.

Zdroj: Instagram, wikipedia.org, livesport.cz
Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články