Hokejový obránce Jakub Kindl má doma výstavní manželku. Snad každý chlap mu ji musí závidět

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Jakub Kindl
Zdroj: Kyle Besler / Shutterstock.com

Říká se, že hokejisté vždy mají ty nejhezčí holky ze všech. A v případě Jakuba Kindla to rozhodně platí. Manželka hokejového obránce je totiž kráska, kterou byste na světě hledali jen marně.

Albánská zpěvačka a modelka Afërdita Dreshaj si vzala českého hokejistu v roce 2018. Fanoušci musejí uznat, že pár vedle sebe vypadá dokonale. Čtyřiatřicetiletý obránce totiž také vůbec není k zahození.

V současné době společně pár vychovává nedávno narozené miminko a všechno nasvědčuje tomu, že tohle manželství se jen tak nerozpadne. S každou další fotkou, která se objeví na internetu, závidí krásku českému hokejistovi muži víc a víc.

V plavkách vypadá blondýnka dokonale

Jednu z posledních fotografií na Instagramu sdílela zpěvačka z Miami Beach na Floridě. Je na ní zachycená na pláži ve světle červených plavkách, které zdokonalují její křivky.

Svůdnou pózu doplnila také výrazem v obličeji, který jasně říká, že se modelka na pláži nefotí poprvé. Na fotografii vynikají její doplňky v podobě slunečních brýlí a stříbrného řetízku.

Decentní tetování na levé ruce značí její lásku k hudbě. Malý houslový klíč působí elegantně, zároveň ale ukazuje, že se Afërdita Dreshaj nebojí nějaké té výstřednosti. Své také udělal vítr, který si pohrál s modelčinými vlasy, a fotka tak dostala dynamiku.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Aferdita Dreshaj Kindl (@aferditadreshaj)

„Políbena sluncem,“ připsala autorka příspěvku do popisku. Na fotce je vidět, že si užívá skvělého počasí a příjemného prostředí pod palmami. Možná leckdo z nás by s ní ihned měnil.

Zástupy srdíček zaplavily Instagram

Modelka své fanoušky ohromila a oni se to nebojí dát najevo. Snad v každém druhém komentáři je minimálně jedno srdíčko. Ve všech jsou pak slova chvály a úžasu.

„Vaše krása se snad ani nedá popsat slovy,“ píše se v jenom z příspěvků. „Roztomilá a dokonalá,“ shrnuje stručně další. Komentáře jsou psány jak v angličtině, tak také albánštině.

Příspěvek si velmi rychle získal více než šest a půl tisíce palců nahoru. Jakub Kindl ale podle všeho nežárlí. Krásou své manželky je ohromen každý den a ví jistě, že mu za nikým z fanoušků neuteče.

Na Instagramu se navíc objevila celá řada společných fotografií, na nichž je zpěvačka nejen se svým manželem, ale také s miminkem, ke kterému jim všichni gratulují.

Celkově na svém profilu modelka zveřejnila přes 1 600 fotek. Má přes 360 000 sledujících, kteří jí denně píší komentáře a pro které se snaží být stále aktuální. Příspěvky ze života tak přidává poměrně pravidelně.

Je jasné, že ublížit tak dokonalé rodině by chtěl málokdo. Jakub se o své dvě lásky dokonale stará a snaží se být pro svou ženu tak dokonalý, jako je ona pro něj. A je vidět, že prozatím se mu to daří.

Zdroj: Instagram, wikipedia.org, hcdynamo.cz
Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články