Fotbalista Vladimír Darida se pyšní touto kráskou, která připomíná Liv Tyler. Posuďte sami

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Vladimir Darida
Zdroj: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Český fotbalový záložník září v německé Bundeslize, kde si už stihl vyběhat několik zajímavých rekordů. I v soukromí je velmi spokojený, doma mu totiž dělá společnost krásná manželka a malý syn.

Vladimír Darida se narodil v roce 1990 v Plzni. Zde také v mládežnických fotbalových klubech pomalu rozjížděl svou kariéru.
V pozici záložníka mu to šlo skvěle a ve dvaceti letech měl možnost nastoupit za A-tým do svého prvního ligového zápasu.

Věrný svému mládežnickému týmu

S týmem FC Viktoria Plzeň se mu podařilo dvakrát vyhrát českou ligu, soutěž o český pohár a superpohár.

Fotbalový um předváděl také v reprezentačních týmech do dvaceti a později i do jednadvaceti let. Nebylo tak divu, že v roce 2012 plynule přešel do A-týmu, se kterým měl možnost si zahrát na EURU v letech 2012 a 2016.

V Německu si vyběhal rekordy

Poté, co v českých fotbalových vodách získal tři různé trofeje, o něj projevili zájem naši západní sousedi. V sezóně 2013 až 2014 tak přestoupil do týmu SC Freiburg.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Kateřina Daridová (@kate_daridova)

Po dvou letech se přesunul do jiného bundesligového týmu Hertha BSC, kde se mu velmi dařilo. Vyběhal si zde dokonce několik rekordů.

V průměru totiž v zápase naběhal 13,05 km, což ho v této statistice řadilo ke špičce. Díky tomu se dokonce dostal do hledáčku slavného španělského klubu Real Madrid.

Má krásnou rodinu

Dařilo se mu i v soukromí. Od roku 2016 je totiž jeho partnerkou reportérka O2 TV Kateřina Trejbalová. Půvabnou blondýnku si o dva roky později na řeckém ostrově Santorini vzal za manželku.

Po pár měsících šťastní novomanželé oznámili, že čekají prvního potomka. Syn Andreas se narodil na jaře roku 2019.

Dohromady tvoří krásnou rodinku a Kateřina vedle svých mužů doslova září. S manželem si ale střeží své soukromí a jen občas se pochlubí rodinnou fotografií.

Autor: Karolína Stoczková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články