Federer leze Tomovi Bradymu do zelí. Vítěz Super Bowlu by z tohoto snímku rozhodně radost neměl

od Nikola Jaroschová
< 1 minuta čtení
Roger Federer
Zdroj: Steven Hodel / Shutterstock.com

Hvězdou letošního finále Super Bowlu se stal veterán amerického fotbalu Tom Brady, který opět přepisoval rekordy. Kdo jsou jeho největší fanoušci a na které slavné sportovce by si měl v soukromí dát pozor?

O uplynulém víkendu se v USA hrálo finále nejprestižnější ligy amerického fotbalu NFL. V Super Bowlu se proti sobě postavily týmy Tampy Bay Buccaneers a Kansas City Chiefs, kteří obhajovali titul.

Po výhře 31:9 pohár Super Bowlu nad hlavu nakonec zvedli hráči Tampy Bay, ale rozhodně největší pozornost na sebe strhl Tom Brady.

Opět přepisoval historii

Třiačtyřicetiletý hráč je nejstarším výhercem prestižního poháru, který nad hlavu zvedl už posedmé. Ačkoli se před dvěma lety spekulovalo o jeho odchodu do sportovního důchodu, on setrval a přepisoval historii.

Slavný quarterback v letošním finále opět přepisoval rekordy a po skončení zápasu vyvrátil spekulace o tom, že by měl letos s kariérou skončit.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Roger Federer (@rogerfederer)

Gratulace k velkému úspěchu se Tomovi hrnuly ze všech světových stran. Tou největší podporou je ale rozhodně jeho rodina.

S manželkou a slavnou brazilskou modelkou Gisele Bündchen vychovávají jedenáctiletého syna a osmiletou dceru. Ti jsou jeho nejvěrnějšími fanoušky a podporovateli.

Blahopřáli mu i slavní sportovci

Gratulace ale přišla i od jiných sportovních velikánů. Známý švýcarský tenista na svůj Instagram zveřejnil fotografii s krásnou Tomovou manželkou Gisele a přidal k ní originální gratulaci.

Gisele totiž svým gestem na prstech simuluje číslo dvě, Roger v komentáři napsal: „Dvě plus pět rovná se sedm. Jak inspirující úspěch. Věk Toma Bradyho je jen číslo.“

Rozhodně by si ale měl dávat pozor na své ruce, aby přes ně od slavného quarterbacka nedostal, protože na zveřejněném snímku jeho manželku drží až podezřele těsně.

Autor: Karolína Stoczková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články