Dominika Cibulková dala podprsenku stranou. Z toho pohledu vás bude zrak přecházet

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Dominika Cibulkova
Zdroj: Tony Bowler / Shutterstock.com

Teplé počasí si všichni užíváme plnými doušky. Lidé se snaží po dlouhé zimě trávit co nejvíce volného času venku a teplé oblečení jde stranou. Svůj letní outfit ukázala i bývalá slovenská profesionální tenistka Dominika Cibulková.

Dominika Cibulková je bývalá slovenská profesionální tenistka a vítězka Turnaje mistryň 2016. Svou profesionální kariéru ukončila v listopadu 2019 ve věku třiceti let. Kariéru ukončila kvůli přetrvávajícímu zranění Achillovy šlachy.

Kráska, která ví, co na sebe

Když se Dominika pohybovala na kurtech, nikdo netušil, jaká kočka to ve skutečnosti je. V poslední době však svoji krásu ukazuje ve velkém. Využívá k tomu sílu sociálních sítí a svůj instagramový profil plní fotografiemi sebe samotné.

Dvaatřicetiletá kráska již shodila poporodní kila a nyní je maminkou na plný úvazek. Dominika má pravděpodobně hodně času na to, aby přemýšlela nad tím, co si vezme na sebe.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

V jednom z posledních příspěvků se ukázala v krásném letním outfitu, kdy na sebe oblékla zelené kraťasy s vysokým pasem, bílé sako, džínovou podprsenku a skvěle padnoucí zelené lodičky.

Luxusní dovolené i spokojený vztah

Je třeba uznat, že outfity, které na sebe Dominika obléká, mají něco do sebe a lidé bývalou tenistku na ulici rozhodně nepřehlédnou. A to je dobře. Velice důležité je totiž být sám sebou a oblékat si to, co je člověku pohodlné a v čem se cítí nejlépe.

V roce 2016 se Dominika provdala za Michala Navaru a v občanském životě přijala příjmení Navara Cibulková. V červnu minulého roku se zamilovanému páru narodil syn Jakub, který na svět přišel na vídeňské klinice.

Jakub přináší svým rodičům velkou radost, a Dominika proto sdílí velké množství příspěvků se svým roztomilým synem. Již chvíli po narození Jakub s rodiči vyrazil na dovolenou do Chorvatska, kam rodinka zvolila dopravu soukromým letadlem.

To, že si Dominika s manželem potrpí na luxus, je zřejmé i z příspěvků z dovolené, na kterou se vydali i se synem letos v únoru. Rodinka si zaletěla zahřát se na luxusní Maledivy, kde si například pronajala i velice oblíbený průhledný kajak a vyrazila prozkoumat Indický oceán.

Zdroj: Instagram
Autor: Štěpán Pacík


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články