Dcera Patrika Bergera je sexy kost. S touhle kočku byste u jednoho drinku nezůstali

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
patrik berger
Zdroj: mooinblack / Shutterstock.com

Patrik Berger je slavný český fotbalista, který sice svou kariéru ukončil v roce 2010, dodnes je ale mezi fanoušky oblíbeným a uznávaným záložníkem. Kromě skvělého sportovce je ale především hrdým otcem.

Berger byl dvakrát vyhlášen nejlepším fotbalistou České republiky, a to v letech 1996 a 1999. To ale rozhodně není jediné ocenění, které získal. Zasloužil si i cenu Zlatý míč ČR z roku 1999 a zvítězil také v anketě Fotbalista roku.

Neoficiálně by mohl být nominován i v jiných oborech, než je sport. Jako otec roku by se zajisté také umístil, vždy se totiž staral o to, aby jeho děti měly vše, co potřebují. A i když dnes to už nejsou tatínkovi malí mazánci, stále s nimi rád tráví čas a je na ně náležitě pyšný.

Junior se ho zastával, když bylo třeba

Patrik Berger je spokojeně ženatý se ženou Jaroslavou, se kterou má dvě děti: Patrika a Valentýnu. Patrik Berger junior studoval školu v zahraničí, ke svému otci měl ale vždy velmi blízko.

Letos v říjnu se junior na sociálních sítích pustil do moderátora Jaromíra Bosáka, který si dělal legraci z týmu, za který dříve jeho otec hrával. Moderátor se bránil a hádka se tak v komentářích vyostřila.

Kdo nakonec vyhrál, není zcela jasné, někteří fanoušci se přiklonili na stranu Bergera juniora, který hájil lásku svého otce k fotbalovému klubu, jiní zase byli spíše toho názoru, že bylo zbytečné rýpat.

Tak jako tak Patrik Berger junior udělal to, co považoval za nejlepší pro čest svého otce. Ten mu totiž vždy dal jen to nejlepší a on považoval za samozřejmost se ho zastat, když k tomu byl důvod.

Stejně tak Patrik miluje i svou dceru Valentýnu. Ta s ním sice jako žena tolik nesdílí jeho fotbalové nadšení, přesto k sobě ale mají velmi blízko.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Patrik Berger (@patrikbergerofficial)

Na Instagramu se podělil o společnou fotku

Obzvlášť v době koronavirové situace, kdy není možnost se setkávat s celebritami na autogramiádách či akcích, je komunikace s fanoušky pomocí sociálních sítí velmi důležitá.

To si Patrik Berger uvědomuje a pravidelně se dělí o zážitky ze svého života s těmi, kteří ho sledují. Na Instagramu sdílí fotografie z rodinných oslav i z rybaření, které se po ukončení fotbalové kariéry stalo jeho velkým koníčkem.

Nedávno se Berger pochlubil fotografií se svou dcerou Valentýnou, která oslavila čtyřiadvacáté narozeniny. V komentářích se to hemží gratulacemi a oslavnými větami.

A to především v angličtině, protože i když je Patrik Čech, získal si samozřejmě jako fotbalista pozornost i v mnoha dalších zemích a myslí i na zahraniční fanoušky.

My mu přejeme, aby jeho láska k rodině byla stále stejně obrovská a aby zůstal i nadále oblíbený mezi těmi, kteří ho podporovali během jeho kariéry a pokračují i po jejím ukončení.

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články