Zlatan Ibrahimovič byl spatřen v další luxusní káře. Podívejte se, v jakém bouráku vyrazil tentokrát

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Zlatan Ibrahimovič
Zdroj: Vlad1988 / Shutterstock.com

Pro někoho je pořizování nových vozů luxus, pro jiné zbytečné vyhazování peněz. Když ale na auto máte, proč si ho nepořídit? Neuvěřitelně bohatí lidé si pak pořizují automobily, které jen tak na běžných silnicích nepotkáte. A když už s ním na silnice vyrazí, je o co stát.

Zlatan se narodil v roce 1981. Je to švédský fotbalový útočník, který je považován za jednoho z nejsilnějších a nejúplnějších hráčů na světě. Dále se může pyšnit titulem nejlépe střílejícího útočníka fotbalové historie.

Další luxusní vůz?

V minulosti jsme vám přinesli článek, ve kterém jste si mohli přečíst o luxusním vozu známého fotbalisty. Ten se v přepychu vyžívá a v garáži schovává luxusních vozů více. Se žlutým Ferrari byl viděn nedávno. Asi se zrovna rozhodl rozpálit pneumatiky tohoto krasavce.

Zlatan vlastní vůz, který jen tak neseženete. Jedná se o limitovanou výrobu – hybridní Ferrari ve verzi La Ferrari. Vozem vyrazil za svou ženou Helenou Seger v italském Milánu.

Zlatan Ibrahimovič Ferrari

Zdroj: Profimedia

Již v minulosti byl při projížďce spatřen a tajně vyfocen. Zlatanovo Ferrari by si přál vlastnil skoro každý. Projížďka v tomto sporťáku by stála za hřích, jelikož má rozhodně co ukázat. Maximální rychlost tohoto Ferrari přesáhne 350 km/h.

Vyjádření o slavných osobnostech

Sporťák, který má Zlatan v garáži, stál v době uvedení 1,3 milionu eur. Na přepočet je to okolo třiceti pěti milionů.

V redakci jsme založili kasičku, do které budeme na tento sporťák šetřit. Otázkou je, kolik let se bude prasátko na mince plnit. Jsme si ovšem jistí, že jedno nám stačit nebude.

Zlatan se nedávno vyjádřil k jednání profesionálního amerického basketbalisty LeBrona Jamese. Fotbalista respektuje dovednosti známého basketbalisty, ale přeje si, aby se tato hvězda zdržovala komentování politické situace.

K LeBronově vyjadřování se o politice dodal: „Nemám rád, když se lidé se ‚jménem‘ vyjadřují k politice. Dělejte to, co děláte dobře. Hraju fotbal, protože jsem dobrý ve hraní fotbalu, ale politik nejsem, proto se k tomu nevyjadřuji.“

K čemu by se ale Zlatan mohl vyjadřovat, jsou auta. Těch má doma hned několik a může si vybírat, s jakým bourákem každý den vyrazí. Buďte na pozoru! Nikdy nevíte, kdy kolem vás známý fotbalista proletí se svým sporťákem.

Autor: Štěpán Pacík


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články