Michael Jackson ožívá a znovu poblázní Prahu! Postará se o to jeho jediný oficiální dvojník Sergio Cortes

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Zdroj: Events Production

V září to bude už čtyřiadvacet let, co Michael Jackson poprvé a naposledy navštívil Prahu. Jeho nezapomenutelný koncert, na kterém zněly největší hity a skladby z alba HIStory tenkrát sledovalo 130 tisíc nadšených fanoušků. Podobný zážitek si teď mohou zopakovat. Do Prahy totiž míří jedinečná, opravdová, dechberoucí a nezapomenutelná show s názvem Michael Jackson Live Tribute. Do Fóra Karlín ji 19. května přiveze jediný oficiální dvojník legendárního a všemi milovaného Jacksona, známý španělský umělec Sergio Cortes.

Identický dvojník!

Zcela autentická podoba, hlas, pohyby a originální kostýmy. To všechno dělá z osmačtyřicetiletého rodáka z Barcelony jedničku mezi imitátory Krále popu. Sergio Cortes byl Michaelu Jacksonovi navíc blízký, spolupracoval s ním a dokonce za něho občas zaskakoval. Díky němu a jeho jedinečné show žije legendární zpěvák dál a fanoušci ho za to milují a naprosto ho respektují. Někteří dokonce nevěří, že to není jejich opravdový idol a žádají testy DNA. Natolik je Cortes důvěryhodným a dokonalým Jacksonovým dublérem. Po deseti letech od Jacksonovy smrti přiveze do Prahy událost, která nemá ve světě obdoby, a která se zásadně liší od všech alternativních poct Králi popu.

Neuvěřitelné k uvěření

„Atmosfére vás doslova pohltí a garantujeme vám, že nebudete věřit vlastním očím, co se to děje přímo teď a přímo před vámi. Je to něco ohromujícího, okouzlujícího, co se nedá slovy popsat,“ tvrdí pořadatelé této show pořádané na Jacksonovu počest. A rozhodně nepřehánějí. Díky identickému vzhledu umělce a také díky stejnému hlasu, bude bezpochyby běhat mráz po zádech i těm nejotrlejším divákům.

Zdroj: Events Production

Do Prahy se těší i samotný Sergio Cortes. „Michael byl populární na celém světě a vím, že měl a stále má velkou fanouškovskou základnu i v České republice. Věřím, že mu všichni společně vzdáme v Praze hold. Už se toho nemůžu dočkat.“ Nejznámější Jacksonovy písně ožijí v Praze 19. května v pražském Fóru Karlín.

Vstupenky na Michael Jackson Live Tribute Show jsou již v prodeji a získáte je v sítích Ticket portal v ceně od 750,- do 1290,- korun.

Autor: Tereza Netolická


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články