Dvojice Šíp a Náhlovský slaví úspěchy s talk show Minipárty

od Nikola Jaroschová
3 minuty čtení
Miniparty
Miniparty

Minipárty je zcela nová zábavná talk show, která je volnou alternativou velmi úspěšného televizního pořadu Všechnopárty. Oba pořady pojí to nejdůležitější – osoba moderátora, komentátora a baviče Karla Šípa.

Ve volném dialogu probírá se svým hostem Aloisem Náhlovským umělecké začátky této ikony českého humoru, jeho zážitky ze studentských let a spoustu dalšího. Představení bývají vyprodaná, o čemž svědčí výborná jarní sezóna. A proto na ní oblíbení baviči navážou na podzim znovu.

Se svým novým pořadem Minipárty zavítáte na podzim do kulturních domů. Hostem Vaší talk show bude komik Pepa Náhlovský. To je slibný partner. Na co se mohou diváci těšit?

Každopádně se mohou těšit na veselé vyprávění nejrůznějších zážitků ze života nás obou. Navíc se do pořadu budou moci také zapojit.

Jaký formát pořadu je Minipárty ? Každý si samozřejmě vybaví Váši nesmírně úspěšnou a divácky oblíbenou televizní show Všechnopárty.

Televizní pořad se jmenuje Všechnopárty a tohle je takové jeho „mini vydání“. Proto Minipárty. Místo tří hostů budu zpovídat jen jednoho – a to Josefa Náhlovského. Jedná se o volné pokračování pořadu Všechnopartička.

Už nějakou dobu Vaši příznivci vnímají profesionální souznění takových stálic české zábavní scény jako je Šíp – Náhlovský. Kdy k tomuto výjimečnému spojení došlo?

Já jsem byl dlouho zvyklý působit na jevišti vždy v nějaké dvojici a s Pepou si v tomto směru rozumíme. Jsme naladěni na stejnou vlnu humoru. Naše spolupráce proto trvá zhruba už deset let.

Televizní pořad Všechnopárty je už léta na vrcholu diváckého zájmu pro svůj vtip, náboj a samozřejmě zajímavé hosty, což potvrzuje i divácká anketa TýTý. Máte představu, kolik hostů jste už k sobě do pořadu pozval? A je mezi nimi někdo, kdo byl pro Vás osobně nezapomenutelný?

Nevím, hosty spočítané nemám, žádné statistiky si nevedu. Jen těžko se mi vybírá jeden host, který by v mých vzpomínkách výrazně vyčníval. Je jich víc.

V jakých městech můžeme na podzim Minipárty navštívit?

S Pepou se na vás těšíme v září v Týně nad Vltavou, Holicích, Luhačovicích a Znojmě a v říjnu a listopadu pokračujeme v dalších městech.

Karel Šíp

Zdroj: Archiv

Moderátor, bavič, ale i scénárista, zanícený fanoušek fotbalu, příležitostný herec a baskytarista. Své zkušenosti dnes jeden z nejoblíbenějších moderátorů sbíral už od dětství, kdy příležitostně hostoval v Československé televizi. Tam také začal po studiu pracovat jako produkční. V té době, jakožto ambiciózní baskytarista založil kapelu Faraon s Jiřím Schelingerem, později hrál s Františkem Ringo Čechem. Před hudební kariérou dal přednost působení na obrazovce, i když jako autor je podepsán pod více než dvěma sty texty písní. Proslavil se jako moderátor pořadu Hitšaráda, posléze show Galasuperšou, Klip klap, Horoskopičiny, Rozjezdy pro hvězdy, Všechnopárty,.. Úspěšná byla jeho spolupráce s herečkou Jiřinou Bohdalovou. V současnosti spolupracuje s komikem a bavičem Josefem Aloisem Náhlovským.

Josef Alois Náhlovský

Zdroj: Archiv

Je nezapomenutelný bavič, herec, komik. Byť původně vystudoval pedagogiku čeština – dějepis, uchvátila ho zábavní scéna. Začínal společně s Petrem Novotným jako speaker skupiny Fešáci. Z jeho projektů vyčnívá spolupráce s hereckým kolegou Josefem Mladým a také moderátorem Karlem Šípem. Je autorem humoristické teorie o fiktivním národu starých Krušnohorců, která je rozepsána v jeho knize Krušnohorská kronika.

Autor: redakce


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články