Syn Michaela Schumachera všechny dojal přáním otci k 53. narozeninám. Ten by na něj byl pyšný

od Šárka Blahoňovská
2 minuty čtení
michael schumacher
Zdroj: Profimedia

Michael Schumacher byl král Formule 1. Sedm titulů mistra světa z něho udělalo legendu a fanoušci ho milovali. Před osmi lety měl ale nehodu na lyžích a při ní si vážně poranil mozek. Od té doby je jeho životě úplně jiný a pro většinu lidí zůstal jen ve vzpomínkách.

Dlouho se spekulovalo o tom, že závodník možná nepřežije. Nakonec sice Schumacher zůstal naživu, ale jeho schopnosti komunikace jsou velmi omezené a není na tom vůbec dobře. Proto nejen jeho fanoušci, ale i rodina žijí především ze vzpomínek.

Jeho syn, který v současné době sám jezdí za stáje Haas, mu popřál k jeho 53. narozeninám na Instagramu. A ačkoli jsou to Michaelovy už 9. narozeniny v tomto stavu, letos dojal mladík většinu sledujících fotkou, na které ho jeho tehdy ještě zdravý otec objímá v náručí.

Dodnes ovlivňuje můj život

Pro Micka je otec vším. Vždy pro něho byl velkým vzorem, vždy se mu chtěl podobat, vzhlížel k němu a miloval ho. To všechno je z fotografie, kterou přidal na sociální síti, cítit. A nemusel ani psát nijak dlouhé přání, stačilo pár slov, která to jasně vyjádřila.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Mick Schumacher (@mickschumacher)

„Všechno nejlepší k narozeninám, tati. Dny jako tyto mi daly vášeň pro motoristický sport a ovlivňují ji dodnes. Jsem vděčný za všechny zkušenosti, které jsem díky tobě získal. Těším se, až získám ty další,“ napsal ke snímku, kde ho Michael objímá jako malého chlapce.

Je jasně vidět, že ačkoli dnes není otec takový, jakého by si Mick přál, stále ho miluje a ví, že tam někde uvnitř je bojovník, který ho naučil to všechno, co dnes zná a čemu se věnuje. A jeho láskyplné přání dojalo i fanoušky.

Společně s ním gratulují i fanoušci

Fanoušci se pod fotografií přidávají a společně s Mickem přejí sportovci jenom to nejlepší. Někteří přejí hodně zdraví, které by Michael opravdu hodně potřeboval, jiní zase štěstí, kterého také v životě příliš neměl. Je vidět, že ačkoli už je to nějaký ten rok, kdy byl vynikajícím závodníkem, lidé ho nepřestávají milovat.

Milá slova se tak pod fotografií objevují v každém komentáři, někteří lidé přejí stručně, jiní se rozepisují, mnoho by si jich přálo, aby bylo zase vše jako dříve, ostatní zase doufají, že alespoň mladý nadějný talent bude otce následovat a stane se stejně skvělým.

Mick by si rozhodně přál, aby na něho byl otec pyšný. I to je důvodem, proč na sobě tak tvrdě pracuje. Nejvíc ze všeho by ale podle svých slov chtěl, aby se otci nehoda na lyžích nikdy nestala. Bohužel, minulost se vrátit nedá a některé věci člověk jen tak nezmění.

Zdroj: Instagram, isport.blesk.cz

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články