Partnerka Thiaga Silvy se pyšní vysportovanou postavou. Podívejte se na její perfektně vypracované bříško

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Thiago Silva
Zdroj: betto rodrigues / Shutterstock.com

Šestatřicetiletý fotbalový obránce Thiago Silva loni ukončil své dlouholeté angažmá ve Francii a přesunul se do Británie. Společnost mu tam dělá také rodina v čele s krásnou manželkou, která svého manžela bezmezně podporuje.

Thiago Emiliano de Silva se narodil v roce 1984 v Brazílii. Vyrůstal nedaleko Ria de Janeira a už odmala se věnoval fotbalu.
V mládežnických klubech si jeho talentu všimli významní trenéři a ve dvaceti letech se přesunul do Evropy, kde začínal v italském klubu Juventude.

Konec kariéry přišel rychle

V roce 2004 přešel do portugalského klubu FC Porto, kde strávil jeden rok. Poté přešel do ruského klubu Dynamo Moskva.
Ani zde se mu úplně nedařilo, protože mu byla diagnostikována tuberkulóza a hrozilo, že s fotbalem skončí.

Vrátil se do rodné Brazílie, kde svou sportovní kariéru znovu nastartoval. V roce 2009 byl za deset milionů eur prodán italskému klubu AC Milán, kde v první sezóně zazářil. (Zdroj: idnes.cz)

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený ???????? ????? (@bellesilva)

Vrátil se ve velkém

Díky svým výkonům si vysloužil nominaci do brazilského národního týmu na Mistrovství světa v roce 2010. Poté se zúčastnil ještě dvou těchto turnajů a na slavném Copa America dovedl brazilský tým v roce 2019 ke zlatu.

V roce 2012 podepsal pětiletý kontrakt s francouzským týmem Paris Saint Germain. S týmem sedmkrát vyhrál francouzskou fotbalovou ligu, ale bohužel nedosáhl na triumf v Lize mistrů, který měl na dosah.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený ???????? ????? (@bellesilva)

Rodina ho vždy následuje

Od roku 2020 je součástí londýnského týmu FC Chelsea. Do Velké Británie ho samozřejmě doprovodila také jeho krásná manželka Isabele, která je mu vždy oporou.

Společně se syny Isagem a Iagem, kteří se po sedmi letech ve Franci stali jejími občany, nyní žijí v Londýně. Aklimatizovali se velmi rychle a manželka se věnuje péči o rodinu a také sociálním sítím.

Na Instagramu má čtyři sta tisíc sledujících. Kromě lifestylových záležitostí se nebojí zapojit ani do fotbalových diskuzí. (Zdroj: talksport.com)

Zdroj: en.wikipedia.org, sportbible.com
Autor: Karolína Stoczková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články