Manželka fotbalisty Pogby se i po dvou dětech pyšní luxusní postavou

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Paul Pogba
Zdroj: Jose Breton- Pics Action / Shutterstock.com

Úspěšný francouzský fotbalový útočník Paul Pogba se pyšní krásnou rodinkou. Doma má totiž půvabnou blondýnu, pocházející z Jižní Ameriky, a dvě malé děti. Čím se jeho partnerka živí?

Paul Labile Pogba je rodákem z předměstí Paříže, kde se narodil v roce 1993. S fotbalem začal v šesti letech a odjakživa byl velkým fanouškem Arsenalu.

Během dospívání se postupně posouval do vyšších soutěží a lepších klubů. V roce 2009 přestoupil z francouzského týmu Le Havre, který v té dobu spadl z první ligy, do anglického klubu Manchester United.

Levný přestup a drahý návrat

Start za A-tým si užil až o dva roky později v roce 2011 a další rok nastoupil v utkání Premiere League. Smlouvu poté však neprodloužil a přesunul se zdarma do italského Juventusu.

Začalo se mu dařit a s turínským celkem ovládl čtyřikrát nejvyšší italskou ligu. Užil si zde také finále Ligy mistrů, ale bohužel neúspěšně.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Zulay Pogba (@zulaypogba)


V roce 2016 následoval návrat do ostrovního Manchesteru United, tentokrát za v té době rekordní částku 101 milionů eur. S týmem v sezoně 2016/2017 vyhrál Evropskou ligu.

Opora nároďáku

Úspěšný útočník byl vždy také oporou francouzského národního týmu. Prošel mládežnickými výběry a s týmem hráčů do dvaceti let získal v roce 2013 titul mistrů světa.

V roce 2018 byl součástí vítězného týmu na Mistrovství světa v Rusku. Ve finálovém zápase proti Chorvatům dokonce skóroval.

Francouzskému fotbalistovi se daří také v soukromí. Jeho manželkou je krásná modelka Maria Zulay, která pochází z Bolívie. Potkali se v Kalifornii v roce 2017 a byla to láska téměř na první pohled.

Soukromý život má na jedničku

Od začátku vztahu je média doslova pronásledovala a předháněla se v publikování spekulativních článků o jejich zasnoubení či svatbě. Dvojice tvoří krásný pár a dnes už vychovává dvě děti. Své soukromí si však přísně střeží.

Krásná Maria se snaží být přítomna na všech důležitých zápasech a svého muže co nejvíce podporovat. Zároveň však nezapomíná ani na svou kariéru a stále se pohybuje v prostředí modelingu. Rozhodně byste si netipli, že je ve svých sedmadvaceti letech dvojnásobnou maminkou.

Zdroj: Instagram Zulay Pogba, cs.wikipedia.org, en.wikipedia.org, sportmob.com

Autor: Karolína Stoczková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články