Argentinskému DJ vyhrožují smrtí. Prý nakazil Messiho koronavirem

od Šárka Blahoňovská
< 1 minuta čtení
lionel messi
Zdroj: Profimedia

Argentinský DJ Fer Palacio odmítl obvinění, že by Lionela Messiho nakazil koronavirem. Tým Paris Saint-Germain v neděli potvrdil, že fotbalová hvězda je mezi čtyřmi klubovými hráči, kteří měli pozitivní test na COVID-19.

Lionel Messi strávil vánoční svátky ve svém rodném Rosariu a zúčastnil se několika večírků. Na jednom z nich hrál DJ Fer Palacio a právě jemu teď chodí výhrůžky smrtí.

Jednatřicetiletý diskžokej se totiž v posledních dnech účastnil několika akcí, po kterých byli někteří lidé pozitivně testováni na koronavirus, jak píše ESPN.com.

Test měl negativní

Především na sociálních sítích z umělce lidé udělali terč svých výhrůžek a urážek. Někteří jsou přesvědčeni, že Messiho nakazil právě on.

Jenže DJ zveřejnil důkaz, že on je v tom nevinně. Natočil video, na němž ukazuje negativní test, aby ukončil veškeré spekulace.

„Říkají mi, že jsem nakazil Messiho. Dokonce mě nazvali vrahem. Dostal jsem spoustu negativních soukromých zpráv. Včera jsem se nechal testovat, protože musím odcestovat do Uruguaye, a COVID-19 nemám,“ říká ve videu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Fer Palacio (@ferpalaci0)

Fer Palacio minulý týden zveřejnil fotografii, na níž hrdě pózuje s Messim na jednom z večírků. Možná proto si ho lidé spojili právě s ním.

Virus, který nikdy neskončí

Messi je právě v karanténě, z níž poslal fanouškům vzkaz.

„Mohu být vděčný za vše, co jsem v roce 2021 zažil. Tím spíš, když spousta lidí prožívala opravdu špatné období kvůli tomu z**ranému viru, který nikdy neskončí. Doufám, že rok 2022 přinese hodně zdraví, které vám všem přeji do nového roku,“ napsal na svém instagramu.

Trenér Paris Saint-Germain Mauricio Pochettino v neděli řekl, že Messi se vrátí do Paříže až poté, co bude mít negativní test.

Zdroj: ESPN.com

Autor: Marek Slanina


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články